Ons team

Foto van Alfred de Pijper Alfred de Pijper is zijn carriere bij Autobedrijf de Pijper in 1997 begonnen, na eerst een aantal jaren elders gewerkt te hebben. Na 9 jaar als verkoopadviseur gewerkt te hebben werd in januari 2006 het stokje overgegeven: Alfred nam het bedrijf van vader Bert over en is inmiddels de eigenaar. Daarnaast is hij nog steeds zeer actief in de verkoop.

Werkplaats

_________________________________________________________________________________________________

Een foto van Hans Winnik Hans Winnik is voor veel klanten van Autobedrijf de Pijper een bekend gezicht. Hans zijn dienstverband begon in 1982 in Tienhoven. De hele overgang naar Maarssen heeft hij meegemaakt en inmiddels al jarenlang de vaste werkplaatschef en hét aanspreekpunt voor de klanten wanneer zij een werkplaatsgerelateerde vraag / kwestie hebben. 

Een foto van Rudy Janssen Rudy Janssen trad in 2002 in dienst bij Autobedrijf de Pijper. Voor deze tijd werkte hij bij een aantal verschillende autodealers en hij wist op dat moment dus goed 'waar Abraham de mosterd haalt'. De keuze voor Autobedrijf de Pijper bleek een goede, want inmiddels heeft hij er al heel wat dienstjaren op zitten. In die jaren heeft hij zich ook zeker ontwikkeld en mag zichzelf ook APK keurmeester noemen.

Een foto van Marcel den Houddijker Als jonge jongen kwam Marcel den Houddijker in 1990 bij Autobedrijf de Pijper terecht. Autobedrijf de Pijper had op dat moment net de overgang naar Tienhoven achter de rug en kon een goede monteur gebruiken. Dit bleek met Marcel het geval te zijn, want inmiddels mag hij zichzelf ook Aircospecialist noemen. Hij zorgt er o.a. voor dat de klanten in een warme zomer het hoofd koel houden in de auto!

Michael Luppisch Via een externe partij kwam Michael Luppisch in eerste instantie bij Autobedrijf de Pijper in dienst. Na een tussenpozen van enige jaren was Autobedrijf de Pijper in 2008 op zoek naar een extra monteur. Het vorige dienstverband was van 2 kanten zeer goed bevallen, dus het was geen lastige keuze om Michael opnieuw in dienst te nemen!

Moreno van Dijk Begin 2011 was Autobedrijf de Pijper op zoek naar een monteur. Toen Moreno van Dijk hierop reageerde werd hij direct uitgenodigd voor een gesprek. Dit was een goed gesprek met een jonge monteur die duidelijk veel passie voor zijn werk heeft. Dit bleek absoluut te kloppen en deze jonge, enthousiaste en bovenal kundige monteur maakt het werkplaatsteam compleet.

Verkoop

_________________________________________________________________________________________________

Een foto van Bert de Pijper Bert de Pijper is de man die Autobedrijf de Pijper heeft opgericht en grotendeels heeft gemaakt tot wat het nu is. Sinds 2006 is hij 'directeur-af', maar nog steeds een fantieke verkoopadviseur binnen het bedrijf. Iemand met een schat aan ervaring waar zowel de klanten als de overige verkoopmedewekers van profiteren.

Een foto van Arjan de Graaf Arjan de Graaf kwam in 2009 bij Autobedrijf de Pijper terecht. Op dat moment was hij net klaar met zijn studie en besloot hij het avontuur bij Autobedrijf de Pijper aan te gaan. Dit bleek geen verkeerde keuze en sindsdien maakt hij het verkoopteam van Autobedrijf de Pijper compleet.

Administratie

_________________________________________________________________________________________________

Een foto van Karin van der Linden Karin van der Linden besloot in 1997 te solliciteren op een vacature bij de boekhoudafdeling van Autobedrijf de Pijper. Dit bleek een zeer veelzijdige baan waarbij ook het maken van afspraken en het opvangen van klanten bij hoort. Dit gaat haar allemaal goed af en zij doet het zichtbaar al jarenlang met veel passie & plezier.

Een foto van Ilonka Tollenaar Ilonka Tollenaar maakt sinds 2011 het boekhoudteam compleet. Samen met Karin zorgt zij ervoor dat alle facturatie in goede banen loopt. Tevens is zij altijd beschikbaar voor de klanten om werkplaatsafspraken in te plannen of voor een gezellig praatje met de klant.

Poetsafdeling

_________________________________________________________________________________________________

Een foto van Martijn Kersten In het jaar 2011 begon Martijn Kersten bij Autobedrijf de Pijper als medewerker op de poetsafdeling. Hij zorgde ervoor dat iedere verkochte auto in topstaat werd afgeleverd. Inmiddels is hij hiernaast ook actief als rechterhand van de werkplaatschef en onderhoud hij het klantencontact wanneer er een voertuig voor reparatie wordt aangeboden. Kortom, een veelzijdige, belangrijke functie.

Jordy Mensink Sinds 2015 maakt Jordy Mensink ( foto volgt binnenkort ) het team van de poetsafdeling compleet. Met zijn enthousiasme voor auto's en gedreven manier van werken is hij iemand die niet gemotiveerd hoeft te worden. Hij heeft duidelijk een passie voor zijn werk en is dan ook iemand die perfect binnen het team past!