Verkoop

Naast alle zaken omtrent onderhoud, APK keuringen en schadeherstel ( zie voor meer het kopje 'werkplaats ) kunt u bij Autobedrijf de Pijper ook terecht voor alles wat met het in- en verkopen van auto's te maken heeft. Hieronder zullen wij een aantal punten op dit gebied bespreken. Mist u punten of heeft u nog verdere vragen? Neem gerust contact met ons op: 0346 - 571454, 06-54304831 (WhatsApp) of info@depijper.nl

Occasions
Uiteraard kunt u bij Autobedrijf de Pijper terecht voor occasions in alles soorten en maten. Wij hebben een continu aanbod van ca. 90 jonge, frisse en heldere occasions. Het prijsbereik proberen wij zo breed mogelijk te houden. Wij willen niet alleen dé garage zijn voor klanten die op zoek zijn naar een jonge, complete en exclusieve occasion, maar ook voor degene die net op zoek zijn naar hun eerste auto! Benieuwd naar ons aanbod? Kijkt u dan snel onder het kopje 'Occasions' op onze website!

Nieuwe auto
'Een nieuwe auto, die kun je toch veel beter bij de dealer kopen?' is iets wat wij vaak in de showroom horen. Wat veel mensen echter niet weten, is dat het juist heel voordelig kan zijn om bij een universele dealer de nieuwe auto te bestellen. Waarom? Hieronder een aantal voordelen:

  • U krijgt vaak een betere inruilprijs aangezien Autobedrijf de Pijper geen 'vreemde merken' kent
  • U krijgt een eerlijk advies, aangezien Autobedrijf de Pijper geen binding heeft met 1 speciaal merk. Wij adviseren dus in het belang van u!
  • U behoud alle garanties, óók als u uw auto bij Autobedrijf de Pijper laat onderhouden ( wat weer gunstiger is voor de portemonnee )
  • Gaat u de auto weer inruilen voor een nieuwe auto? Dan heeft de auto extra inruilwaarden, aangezien Autobedrijf de Pijper zelf de auto heeft geleverd en heeft onderhouden!

Kortom, denkt u na over een nieuwe auto? Dan nodigen wij u graag uit voor een oriënterend gesprek in onze showroom!

Zoekopdrachten
Iets waarmee Autobedrijf de Pijper zich onderscheid t.o.v. de meeste andere dealers, is dat wij ons niet beperken tot onze eigen voorraad. Staat uw droomauto niet tussen de occasions? Dan kant u bij ons een zoekopdracht plaatsen! Dit betekend dat wij actief op zoek gaan voor u naar de auto welke u wilt hebben. Uiteraard kijken wij zeer kritisch naar het aanbod, waarbij wij letten op het verleden qua eventuele schades en onderhoud, naar de uitvoering / bouwjaar en naar de prijsstelling. Een bijkomend voordeel voor u is dat Autobedrijf de Pijper de auto geheel rijklaar maakt voor u én dat u bij ons terecht kunt voor alle garanties. Kortom, het is net of u een auto uit onze showroom koopt! 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op: 0346-571454, 06-54304831                ( WhatsApp ) of info@depijper.nl

Lease
Op zoek naar een lease auto of wilt u de mogelijkheden tot leasen bespreken? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij mogen voor meerdere leasemaatschappijen auto’s leveren én onderhouden. Dit geldt niet alleen voor de zakelijke lease, maar ook voor eventuele financial lease óf private lease!