pmvDcnJjXBSi4jhLGNlU9mrd8un32FsLnyuDFumM.jpg

De beste ruitenwissers voor elke auto. Echt goed!

Bij Bosch Car Service De Pijper in Maarssen begrijpen we het belang van helder zicht op de weg, en daarom bieden we hoogwaardige ruitenwissers die speciaal zijn ontworpen om optimale prestaties te leveren in alle weersomstandigheden. Wij leveren Bosch-ruitenwisserbladen voor vrijwel alle automerken en modellen. De ruitenwissers zijn in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Bosch ruitenwissers zijn geruisloos en hebben een langere levensduur. U bent verzekerd van een helder en streeploos zicht.

Vervang uw ruitenwissers jaarlijks

Na zes maanden heeft een ruitenwisser er in Nederland al gemiddeld 115.000 wisbewegingen opzitten. Dat is gelijk aan een oppervlakte van maar liefst 13 voetbalvelden. Door factoren als stof, droogte, kou en bladeren versnelt de slijtage in een rap tempo en ontstaan scheurtjes in het wisrubber. Een ruitenwisser presteert eigenlijk maar maximaal zes maanden optimaal.

Wanneer is een ruitenwisser aan vervanging toe?

Goede ruitenwissers zijn essentieel voor de veiligheid tijdens het rijden. Ze zorgen voor een helder zicht, verminderen het risico op ongevallen en verbeteren de algehele rijervaring. Maar wanneer zijn ze aan vervanging toe?

  • Als de ruitenwissers herrie maken of over de ruit slepen.
  • Als de ruitenwissers strepen op de ruit trekken.
  • Als de ruitenwissers een waas op de ruit achterlaten.
  • Als de ruitenwissers stuiteren.

De beste ruitenwissers voor elke auto. Echt goed!

Maak vandaag nog een afspraak met Bosch Car Service De Pijper om uw ruitenwissers te laten checken en/of vervangen.