Aircoservice Autobedrijf de Pijper

Aircoservice

De meeste auto’s zijn tegenwoordig voorzien van airco. En net als alle andere onderdelen van een auto moet ook de airco regelmatig onderhouden worden. Bij Autobedrijf de Pijper kunnen we door middel van een aircoservice de airconditioning van uw auto goed onderhouden. Airco-onderhoud is nu eenmaal erg belangrijk. Als de airco van uw auto goed werkt, heerst er een aangename temperatuur in de auto en wordt ook de luchtvochtigheid goed geregeld. Bovendien zorgt het ervoor dat de ramen van uw auto zowel in de zomer als de winter niet beslaan. En dat er geen ongewenste geuren in uw auto blijven rondhangen. Maak ook een afspraak bij ons voor het onderhoud van uw airco; wij helpen u graag.

Zorg voor een goede koeling in de auto

Als uw auto goed gekoeld is, heeft dat bovendien een positieve bijdrage op de veiligheid en uw comfort tijdens het rijden. Is uw airco aan vervanging toe of is het nodig dat deze wordt bijgevuld? Kom dan langs in onze werkplaats en maak gebruik van onze aircoservice. U kunt daarvoor het beste vooraf een afspraak maken of even contact met ons opnemen.

Laat uw airco goed werken

Elke airco bevat een koudemiddel en dat zorgt ervoor dat de airco zijn werk goed kan doen. Maar wist u dat bij normaal gebruik het systeem zo’n 10% van het koudemiddel per jaar verliest? Dat houdt dus in dat elke airco na verloop van tijd minder goed gaat koelen. Bovendien zorgt het koudemiddel ervoor dat alle draaiende onderdelen gesmeerd worden. Ontsnapt er te veel koudemiddel, dan is het gevolg dat de airco droogloopt. U heeft dan een dure reparatie nodig. Om dat te voorkomen, is het altijd verstandig om uw airco regelmatig te laten onderhouden.

Wilt u gebruikmaken van de aircoservice van Autobedrijf de Pijper? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak.