Klanten vertellen

Leon uit Utrecht op 22-02-2023

Betrouwbaar

In oktober C-klasse MB gekocht geleverd met 12 mnd bovag. 2 weken terug begon linksvoor te piepen en licht te kraken. Afspraak gemaakt om het te laten checken. Na 1.5 uur kreeg ik de autosleutel en werd mij nog vele geruisloze km gewenst. Men heeft draagarm incl rubbers vervangen. Is geen moment geweest waar over kosten of het wel/niet onder garantie valt. Super, geen gezeur wat toch best heel vaak helaas voorkomt.

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Wat super leuk dat u de moeite neemt om deze review te schrijven met dit positieve verhaal! Echt heel erg leuk om te lezen en dank hiervoor!!
Gemiddeld
10

Mandy uit Maarssen op 29-12-2022

We werden snel en netjes geholpen.

Mijn man had gebeld dat wij interesse hadden in een bepaalde auto en er werd meteen gehandeld. Al heel snel was alles geregeld en ook konden wij al snel de auto mee naar huis nemen. De sfeer was prettig, we werden vriendelijk geholpen.

Gemiddeld
10

Jos uit De Meern op 20-12-2022

Een top bedrijf met leuke eerlijke mensen en lekkere koffie

Het is een feestje om hier een auto te kopen een lekker familiair no nonsens bedrijf met fijne eerlijke enthousiaste mensen. Helemaal top bij de aankoop en niets is teveel, hierna een fantastische service en aandacht voor de klant. Hier ben je geen nummer maar een gewaardeerde klant die helemaal ontzorgd en in de watten gelegd wordt. Zo, genoeg veren voor deze top tent, oké nog eentje dan altijd een bakkie heerlijke koffie. Wij gaan weer sparen voor de volgende auto van de Pijper.

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Wat een super leuke review om te lezen!! Fijn om te zien dat jullie het allemaal zo waarderen en dat is wederzijds! Nogmaals heel veel rijplezier toegewenst en we zijn jullie t.z.t. graag weer van dienst!!
Gemiddeld
10

Nout uit utrecht op 19-12-2022

Geweldige service en meedenken.

Ik ben erg tevreden met de aanschaf van mijn auto en de service bij Automobielbedrijf de Pijper. De klant staat centraal, en dat merk je. ik werd snel geholpen en er werd echt naar mij geluisterd. Uiteindelijk heb ik een auto aangeschaft die aan al mijn wensen voldeed. Automobielbedrijf de Pijper, en in het bijzonder verkoper Arjan, bedankt voor de goede zorgen!

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Wat super om te horen dat je zo tevreden bent met het verkooptraject heer Antartican! Het was van beide kanten een positieve ervaring en wij hopen in de toekomst nog vele keren op deze fijne manier zaken met elkaar te mogen doen! Dank!
Gemiddeld
10

Omer uit Schiedam op 19-12-2022

Super

Alles was uitstekend . Groetje Omar (Ömer) E KLASSE GEKOCHT SUPER BLIJ ERMEE

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Goedemorgen Omer, dank voor de leuke review! Nogmaals heel veel rijplezier toegewenst!
Gemiddeld
10

Mario uit Wilnis op 01-12-2022

Weer prima aankoop gedaan

Wederom op een plezierige manier een nieuwe auto gekocht. Vriendelijk, bekwaam en professioneel. Blij mee !!

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Geachte heer Zanoli, wat super om te lezen dat het u weer zo goed is bevallen! Wij vonden het weer leuk dat wij deze prachtige Audi mochten leveren en, wederom dank, voor het vertrouwen!
Gemiddeld
10

Filip uit Utrecht op 23-11-2022

service als van ouds

Mijn zus vroeg nog aan Alfred hoelang komt mijn broer al bij jullie,nou hij wist het niet precies want de computer ging niet zo ver terug maar ik kom al als klant van af Tienhoven dat zeg dan al genoeg volgens mij. Ook wel eens een zij sprong gemaakt maar zoals ze zeggen een vogel komt ook weer op zijn oude nest terug fijne dag

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Met recht bent u een klant van het 1ste uur en dat is iets wat wij enorm waarderen en daarom vinden wij het ook zo mooi dat wij u nu toch weer van dienst mochten zijn met de mooie Lynk & Co! Op naar de volgende 40 jaar! :D
Gemiddeld
10

Diane uit Utrecht op 22-11-2022

Altijd prettig zaken doen.

Weer een fantastische occasion gekocht met weinig kilometers. Heel blij mee.

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Goed te horen dat jullie zo blij zijn met de prachtige T-Roc en wederom dank voor het vertrouwen!
Gemiddeld
9

Bernhard uit Maarssen op 21-11-2022

Prettig

Auto gevonden op internet , alles even door genomen met Alfred. Afspraak gemaakt om bij de dealer die hem had staan proefrit te maken. Na de proefrit terug naar huis , alles doorgenomen met Alfred waarna we er snel uit waren. Rij nu in een heerlijke auto.

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Super om te horen dat de service weer zo goed is bevallen en heel leuk dat we zo een prachtige Benz mochten leveren! Geniet ervan!
Gemiddeld
8

Marianne Markus uit Zevenhuizen (Z-H) op 18-11-2022

Vriendelijke mensen en een hele goede service

Gisterenochtend werd mijn peugeot 108 thuis afgeleverd met een prachtige bos bloemen door een vriendelijke medewerker van de Pijper automobielbedrijf.

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Goedemiddag, dank voor de leuke review! Mooi dat we het zo mochten regelen voor u én dat u de bloemen mooi vond :)! Nogmaals veel plezier met de auto!
Gemiddeld
10

Eric van Hemert uit Aalst op 18-11-2022

Erg fijn geholpen.

Professioneel bedrijf wat alles goed op de rit heeft.

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Beste heer van Hemert, dank voor de leuke reactie en nogmaals heel veel plezier met de dikke BMW, maar dat moet wel goedkomen! ;)
Gemiddeld
10

Erik uit Veerman op 17-11-2022

No nonsense

De koop en inruil is volledig tot onze tevredenheid verlopen. Wij hebben het gevoel een eerlijke deal te hebben gesloten, op een prettige en relaxte manier.

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Goedemorgen Erik, leuk te horen dat jullie zo een positieve ervaring hebben gehad bij de aankoop van de fraaie Ford! Wij willen jullie nogmaals veel rijplezier toewensen met de auto en dank voor de review!
Gemiddeld
9

Henk Peek uit Nieuwegein op 15-11-2022

Een Top bedrijf

Diverse auto's al gekocht bij deze garage en altijd tot volle tevredenheid. Dit bedrijf is een voorbeeld voor anderen.

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Goedemorgen heer Peek, dank voor de goede en positieve review! Wederom dank voor het vertrouwen en de aankoop van een auto!
Gemiddeld
9

Ruud Elbertse uit zon overgoten op 10-11-2022

fijn om te ervaren dat er als het moet, snel meegedacht kan worden.

ik ben al een poosje vaste klant, en tot op heden heb ik dit als klant , als zeer prettig ervaren. nog belangrijker is , dat je als klant gehoord wordt, in alle redelijkheid. Autobedrijf De Pijper is een fijn familiebedrijf, die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Goedemorgen, dank voor deze goede beoordeling vanuit het altijd zonnige de Meern! Goed om te lezen dat de service en dienstverlening al jarenlang goed bevallen. We zullen er ook in de toekomst voor zorgen dat dit zo blijft :D!
Gemiddeld
10

Svetlana uit Warmenhuizen op 09-11-2022

Uitstekend

Uitstekende service.Prettige betrouwbare en eerlijke mensen.

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Goedemorgen, dank voor de reactie en wat leuk om te horen dat alles op een goede manier is overgekomen! Wij wensen u nogmaals heel veel plezier met de prachtige GLE AMG!
Gemiddeld
10

Fabiënne uit Opijnen op 06-11-2022

Zeer vriendelijk en alles op en top geregeld!

Zeer vriendelijk en alles op en top geregeld!

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Beste Fabiënne, top om te horen! Leuk dat je het allemaal top vindt geregeld en nogmaals heel veel rijplezier toegewenst!
Gemiddeld
10

C Verschuuren uit Rijsbergen op 04-11-2022

Goed geregeld

Prettige ervaring, Goed geregeld Netjes afgeleverd

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Goedemiddag, fijn om te horen dat het zo goed en prettig is bevallen! Dat is toch waar we het voor doen! Nogmaals veel rijplezier toegewenst!
Gemiddeld
9

Mayra uit Vleuten op 22-10-2022

Goed geholpen door een enthousiaste verkoper

Er vriendelijke Goeie service Goed geholpen Leuke auto voor een leuke prijs

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Dank voor de positieve en enthousiaste beoordeling!
Gemiddeld
10

Christiaan uit Swifterbant op 10-10-2022

Unieke aankoopervaring bij Garage de Pijper

Bijzonder goed geholpen door Alfred. Snel, proactief, zakelijk en oog voor de klant.

Gemiddeld
10

Lennart uit Leerdam op 07-05-2022

Goede service!

Onwijs vriendelijk en goed geholpen met het kopen van onze auto. Ondanks de drukte op een goede en vriendelijke manier geholpen!

Gemiddeld
10

Fam.Balfoort uit Nieuwegein op 05-05-2022

Wederom zeer goede ervaring....

Allemaal negens en tienen in de reviews... Zeker fake...?? Nee hoor, het is echt zo. Als je googeld op mijn belastingdienst dan ben je met een klik op hun side. Van ons mag google instellen als je klikt op mijn garage dat je gelijk op Autobedrijf De Pijper Maarssen komt...

Gemiddeld
10

Mathijs Nabbe uit 's-Hertogenbosch op 17-04-2022

Uitstekende Service

Als een beginnende bestuurder een auto kopen is altijd een eng gebeuren, vooral als je zoals ik veel gezeik hebt gehad met eerdere auto's. Bij Autobedrijf de Pijper ben ik vriendelijk geholpen, meneer is op zijn vrije dag naar de zaak gekomen voor een proefrit, en daarbovenop hing er bij alle gesprekken een fijne, luchtige en vriendelijke sfeer. De auto die ik heb aangeschaft is perfect gekeurd en afgeleverd met een beurt en garantie, netjes met alle papieren, historie, en originele boekjes. Ook wordt er aandachtig geluisterd naar de opmerkpuntjes aan de auto en deze worden meteen in handen genomen. Eindstands is de auto uit 2003 afgeleverd in een bijna-nieuwe staat! Over het algemeen is mijn ervaring dus meer dan positief geweest en zal ik dit bedrijf ook zeker aanbevelen.

Gemiddeld
10

Marcel uit Utrecht op 21-03-2022

Beste garage waar ik ooit geweest ben.

Ik ben al vele jaren klant bij de Pijper. De service en het onderhoud zijn top en transparant. Recent mijn oude wagen ingeruild voor een nieuwe occasion. En ook daar bewijst garagebedrijf de Pijper dat ze net een stap verder gaan voor de klant t.o.v. andere garages die ik ken. Bij de Pijper heb ik echt het gevoel dat de klant centraal staat, en dat ik aan het juiste adres ben. Marcel Wolthers.

Gemiddeld
10

Joost uit Soest op 07-03-2022

Goede auto, fijne garage!

Goede prijs terug voor 2 inruilauto's, strakke afspraken, een man een man, een woord een woord. Dat zie je niet veel meer tegenwoordig. Een geweldige nieuwe auto er voor terug, 2 blije mensen!

Gemiddeld
10

Amber uit Maarssen op 28-02-2022

Snel, betrokken en gastvrij.

Nadat mijn vorige auto was uitgebrand en totall loss verklaard, gelijk naar de Pijper gegaan om te kijken of ze mij aan een nieuwe auto konden helpen. Ze hadden een leuke auto staan die voldeed aan al mijn wensen. Na een goed gesprek en een proefrit besloten om de auto te kopen! Kreeg ondertussen kosteloos een leenauto mee, zodat hun op hun gemak mijn nieuwe auto rijklaar konden maken. Dat vind ik nog is service! Ik ben ontzettend tevreden met hoe alles is geregeld en ben heel erg blij met mijn nieuwe auto! Bedankt!

Reactie van Autobedrijf de Pijper: Goedemiddag Amber, hartstikke leuk dat je zo een enthousiaste review hebt geplaatst! Nogmaals heel veel plezier toegewenst met je auto!
Gemiddeld
10