Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

8.9
454 beoordelingen
9.4
gemiddeld afgelopen 12 maanden
36
reviews afgelopen 12 maanden
100%
aangeraden door onze klanten

Beoordelingen

Wim uit Maarssen op 26-01-2020

Betrouwbaar, integer en gericht op maatwerk

Al bijna 30 jaar kopen wij onze auto’s bij automobielbedrijf De Pijper in Maarssen. Daarbij is ons vertrouwen nooit geschaad! De dienstverlening bij aankoop maar ook bij onderhoud is altijd fenomenaal! De recent aangeschafte auto’s, Hyundai I20 en Mercedes B 220, bevallen weer goed. En wij hopen nog lang klant te blijven.

Gemiddeld
10

Marc uit UTRECHT op 26-01-2020

TOPBEDRIJF!

Op 2 januari heb ik als rijschoolhouder mijn nieuwe Mazda CX-30 opgehaald. Voor mij is maatwerk erg belangrijk net zoals het nakomen van gemaakte afspraken. Dit verliep, net als voorgaande keren dat ik mijn lesauto kocht bij Automobielbedrijf de Pijper, perfect. Alfred, de eigenaar, maar ook zijn medewerkers denken goed met je mee en zijn erg gericht op de klant. Hier is de klant echt koning. Persoonlijk contact, daar draait het bij dit bedrijf om! Nogmaals wil ik jullie danken voor het gehele traject en de perfecte aflevering! Mijn 5 sterren hebben jullie dik verdiend. En de gevulde koeken komen binnenkort :-) Vriendelijke groeten van groeten Marc van der Voorn (autorijschool)

Gemiddeld
10

Maartje uit Woudenberg op 26-01-2020

Klantvriendelijkheid!

Donderdag mijn new Beetle cabrio opgehaald. We zagen op internet dat deze auto verwacht werd, meteen gebeld en konden de volgende dag de auto al meenemen voor een proefrit en zoals we al via de telefoon gehoord hadden van Alfred was de auto echt super netjes en mooi! Wat ik erg klantvriendelijk vind is dat we binnen liepen voor de gemaakte afspraak om een proefrit te maken de verkoop nog bezig was met een andere klant, maar we hoefden niet wachten want de afdeling werkplaats pakte dit meteen op en wij konden naar de auto kijken en een proefrit maken.Heel blij mee met mijn nieuwe auto!

Gemiddeld
8

Paula uit Zaandam op 26-01-2020

Zonder meer GOED!

Ik had een leuke auto gezien op de website van autobedrijf de Pijper. Vervolgens een mail gestuurd en daar werd keurig de volgende dag op gerageerd. De dag erna een afspraak gemaakt om een proefrit in de auto te maken en hem te bekijken. Auto zag er precies zo uit als op de website omschreven stond. We zijn tot een deal gekomen en alles is prima in orde gemaakt. Heel vriendelijk te woord gestaan, en ben erg blij met mijn mooie Mazda.

Gemiddeld
9

Marthijn uit Utrecht op 26-01-2020

Helder advies, expertise en fijne service

Tijdens het oriënteren voor onze eerste auto, zijn wij - vanwege de goede ervaringen in onze omgeving - eens langs gegaan bij Autobedrijf de Pijper. Na een eerste gesprek, zijn wij gaan proefrijden in o.a de Toyota Yaris. Alfred luistert niet alleen naar je wensen en behoeftes, hij geeft ook helder advies over de diverse merken en modellen. Daarnaast heeft hij ruim de tijd genomen om alle voor- en nadelen van de verschillende auto's door te nemen. Ontzettend blij met onze Toyota Yaris en de bijkomende service van Autobedrijf de Pijper. Bedankt!

Gemiddeld
9

Frits uit IJmuiden op 26-01-2020

heel tevreden

vertrouwd, goed en professioneel

Gemiddeld
10

Simone uit Heemskerk op 26-01-2020

Fantastisch!

Op een erg prettige manier ontvangen en geholpen bij de aankoop van onze mazda. Ook via mail en whatsapp stonden ze klaar om alle vragen te beantwoorden. Bij ophalen van de auto een mooie bos bloemen en mooie foto ter herinnering.

Gemiddeld
10

Ilonka uit Maarssen op 26-01-2020

Betrouwbaar/zeer klantvriendelijk bedrijf

Enthousiast personeel en uitstekende service!

Gemiddeld
10

Theo uit Nieuwegein op 26-01-2020

TOP

Hier op 1 augustus een mooie BMW 520 met weinig kilometers aangeschaft. De service en afhandeling was uitstekend. Na een maand zag ik dat er vocht in een koplamp zat maar dit is prima onder garantie verholpen. Ik heb de auto nu ruim 3 maanden en het bevalt uitstekend. Topbedrijf!!

Gemiddeld
10

Nicolle uit Twello op 26-01-2020

Zeer tevreden

Wij kwamen na een online zoektocht naar autobedrijf de Pijper voor een Hyundai Ix35 kijken. Zonder afspraak te maken werden we erg vriendelijk ontvangen en werd de auto gelijk voor ons klaar gezet zodat we een proefrit konden maken. Deze vonden we toch niet helemaal wat we zochten maar ze hadden ook een Mitsubishi ASX staan wat ons wel wat leek. Ook deze werd gelijk voor ons klaargezet om een rond mee te rijden. Deze beviel ons wel en goed gesprek zijn we het eens geworden over de prijs. 2 weken later konden wij de auto ophalen en ook dat verliep erg goed, zijn nog een keer terug geweest om de buitenspiegel te laten vervangen wat ik erg netjes vond. Dus wij zijn zeer tevreden over autobedrijf de Pijper.

Gemiddeld
10

Marjolein uit Tienhoven op 26-01-2020

Geweldig wat een service!!

We zijn met onze Yaris in het trekgat gereden . Direct gebeld naar de heer .B. De Pijper en daarna met veel inspanning heeft de hr. Pijper ons geholpen met verzekering, andere auto, schade expert enz. Ook kregen we een leenauto en nu rijden we weer in een Toyota Yaris met weer een prachtige bos bloemen gekregen. Niets dan lof voor het bedrijf de Pijper en speciaal de hr. B. Pijper.

Gemiddeld
10

Lies uit Amersfoort op 26-01-2020

Professioneel

Harstikke fijn dat jullie zo flexibel waren om alvast de APK te doen zodat wij de auto een weekje eerder op konden halen!

Gemiddeld
9

Kennard uit Kockengen op 26-01-2020

Super service

Denken met je mee, niks is teveel of te gek! Met de zeer ruime ervaring én connecties op alle andere vlakken bieden ze één totaalpakket aan diensten waardoor "one stop and go" echt op Autobedrijf De Pijper van toepassing is!

Gemiddeld
10

Harry uit Nieuwerkerk aan den IJssel op 26-01-2020

prima geholpen

goede uitleg bij afleveren

Gemiddeld
8

Chist uit Nieuwegein op 26-01-2020

Zeer positief

Betrouwbaar, goede service en vakkennis

Gemiddeld
10

Mulder uit Nieuwegein op 26-01-2020

Top

Auto bedrijf de Pijper top service ! Altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Gemiddeld
10

Wim uit Ouderkerk a d Amstel op 26-01-2020

klantvriendelijk en vakkennis

We werden vriendelijk ontvangen.( voelde ons geen nummer) Onze vragen werden serieus beantwoord. Er werd voldoende tijd uitgetrokken, zowel voor als na de koop van de auto.

Gemiddeld
8

Dennis uit maarssen op 26-01-2020

super

gewoon beter als die mooie merkdealers! Met die mooie showrooms en mooie praatjes. Uit eindelijke ben je die mooie merkdealers duurder uit en ook nog een nummer. Bij de pijper absoluut niet!!!!!

Gemiddeld
10

Marieke uit Tienhoven op 26-01-2020

Vriendelijke, meedenkende mensen

Oude auto voldeed niet meer, binnen zeer korte tijd had men bij firma de Pijper een auto voor ons gevonden die aan al onze eisen voldeed!

Gemiddeld
10

Herman&Joni uit Tienhoven op 26-01-2020

Topservice!

Blij met onze nieuwe auto die geleverd werd n.a.v. een goed luisterend oor van jullie verkoper Arjan. De geleverde auto sluit perfect aan op onze wensen. Bedankt!!!!

Gemiddeld
10

fam van Ek uit Soesterberg op 26-01-2020

Van begin tot einde uitstekend geholpen

Op zoek naar een SUV kwamen we uit bij de fa. De Pijper te Maarssen die op dat moment een Peugeot 3008 had staan waarin we geïnteresseerd waren. Eerste contact per mail met de heer Pijper aangezien wij onze huidige auto wilden inruilen. Na de mail met de foto’s van onze huidige auto kregen wij per omgaande en bod. Afspraak gemaakt voor de bezichtiging en proefrit waarbij we uiterst vriendelijk ontvangen werden door Arjan de Graaf (verkoopteam). Geen gehaast, duidelijk uitleg vwbt de garantie etc, bod op onze auto waarbij we zeker blij mee waren. Besloten de auto aan te schaffen waarbij we standaard 6 maanden Bovag kregen, 12 maanden Mobiliteitsgarantie, nieuwe APK en onderhouds en oetsbeurt. Afleverdatum afgesproken aangezien we op vakantie gingen. Ook dit werd netjes nagekomen. Ook de aflevering werd door Arjan de Graaf verzorgd waar ook weer ruimschoots de tijd werd genomen voor uitleg en vragen. Tevreden afscheid genomen van Arjan de Graaf met als verrassing een mooi boeket bloemen. Zeer tevreden van eerste contact tot aflevering !

Gemiddeld
10

F.X.Kuyl uit Heemskerk op 26-01-2020

goede uitleg en direct vertrouwen

direct raak je op een zaterdagmiddag begin juli. mooie Mazda en bekijks in de buurt

Gemiddeld
9

Zakia Bouziza uit Alphen aan den Rijn op 26-01-2020

Top service.

Wij hebben een mooie auto mogen bezichtigen op een woensdag en al snel hebben we de auto gekocht. Er werd beloofd dat zaterdag de auto op tijd klaar zou staan en wij deze mochten komen ophalen. De auto stond al op naam voor we de auto mee konden nemen en hierdoor kon de verzekering ook op tijd geregeld worden. Autobedrijf de Pijper. Wij zijn dik tevreden met onze auto en zijn goed en fijn geholpen door u. Bedankt en tot in de toekomst

Gemiddeld
10

Marga Jongerius uit Tienhoven op 26-01-2020

Vriendelijke ontvangst met een vertrouwde uitstraling.

Ik voelde me direct thuis in deze garage, zodat de sfeer goed was en er een goede basis ontstond om zaken te doen.

Gemiddeld
9

Willem uit Breukelen op 26-01-2020

Top garage

Wordt goed geholpen en neem de tijd voor je over keuze over de auto. Zijn vriendelijk mensen top.

Gemiddeld
10