Lease en financiering Autobedrijf de Pijper

Lease en financiering

Financial lease

Uw auto financieren bij Autobedrijf de Pijper kan middels onze Financial lease oplossing. Hierdoor wordt u eigenaar van de gewenste auto en kunt u hierin rijden, zonder dat het direct een groot bedrag kost. Doordat de auto in maandtermijnen wordt betaald, houdt u ruimte over voor andere belangrijke investeringen.

Financial lease is een financieringsvorm waarbij u uiteindelijk de eigenaar wordt van de auto en een vast bedrag per maand betaalt. U moet alles zelf regelen qua services, want de kosten van zaken zoals onderhoud & reparatie, bandenvervanging en een autoverzekering zijn niet inbegrepen in het leasebedrag. De leaseauto blijft juridisch gezien van ons, totdat de laatste termijn is betaald. Heeft u een eigen onderneming? Dan mogen de kosten van de leasewagen worden afgetrokken als investering.

Wilt u meer weten over Financial lease of advies over welke auto het beste bij u past? Neem dan contact met ons op.

 

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van het kopen van een auto, least u deze auto privé voor een langere periode. Zo kunt u in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand, zonder dat er een grote aanbetaling gedaan hoeft te worden. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid. In sommige gevallen is dit een goed alternatief voor het kopen van een auto.

Bij het afsluiten van een private lease contract, hoeft u geen grote investering in één keer te doen. Zo weet u precies wat u maandelijks betaald en zullen er zich geen grote verassingen voordoen. In het maandelijks bedrag zitten alle afschrijvingskosten, zoals belasting en verzekering. Daarnaast hoeft u ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Enkel de zorg voor brandstof draagt u.

Rijden in een nieuwe auto voor een laag vast bedrag per maand? Dat kan bij Autobedrijf de Pijper. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend staan wij klaar om vragen te beantwoorden

Financiering

Een nieuwe auto rijden zonder dat u een grote investering moet doen bij aanschaf? Autobedrijf de Pijper helpt u graag verder door het aanbieden van financiering. Misschien is uw droomauto net buiten bereik of houdt u het geld liever zelf achter de hand. Een financiering kan in deze situatie ideaal zijn om de droomauto eenvoudig te kunnen betalen.

Wij denken graag mee en brengen de mogelijkheden van een financiering voor de gewenste auto in kaart, geheel passend bij uw persoonlijke situatie. Zo kunnen we op zoek gaan naar een geschikte autofinanciering. Er kan bijvoorbeeld voor worden gekozen om de auto geheel of een gedeelte ervan te financieren.

Bij Autobedrijf de Pijper kan de auto tegen een gunstige rente worden gefinancierd. Wilt u een auto financieren of weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!